Ambassadør Klub For Influencers & Bloggere

En Kunst Klub For Bloggere & Influencers!!?? I Et Galleri??

Influencers og bloggere. Ja, hvad skal man vælge som gallerist? At lave en kunstforening, som alle andre gallerier har, at lave erhvervsklubber som mange gallerier har?

… Eller skal man gå en helt anden vej, og tænke fremtiden ind i galleriet, som jo også er en forretning der skal køre rundt.

Influencers - Bloggere - Galleri Nijenkamp Idéen har været undervejs et stykke tid til, hvordan vi får integreret anno 2018 måde at lave markedsføring på. - Nemlig at samarbejde med Influencers og Bloggere. 

Bloggere & Influencers

Jeg har længe været opmærksom på gennemslagskraften, som de rigtige Bloggere og Influencers kan have på et brand. Jeg har tænkt over, hvordan jeg kunne vinkle den, så det kunne gå i rød tråd med et galleri. Da Galleri Nijenkamp ikke er et klassisk og traditionelt galleri så tænkte jeg, at så kan vi lige så godt gå all in, og tænke helt anderledes, også i form af markedsføring og kunstforeninger. 

Starten På Et Nyt Anderledes Tiltag Med Influencers

Det startede med, at jeg personligt kontaktede nogle interessante mennesker, som enten var aktive på Facebook eller Instagram, og tilbød dem et samarbejde med Galleri Nijenkamp.

Sidenhen har jeg hyret freelance arbejde ind fra to ekstremt kompetente damer, hvor Kristina, som den ene, har til opgave at finde nye ambassadører, som vi kalder det, til galleriet. 

”Ambassador Club Nijenkamp”

Vi er nu nået op på et antal, hvor jeg mener at vi skal lave noget, som giver vores nye ambassadører endnu mere værdi i et samarbejde med os. - Nemlig at være en del af en klub. En klub for inviterede Bloggere og Influencers, som nu bliver galleriets nye ambassadører og danner rammen om ”Ambassador Club Nijenkamp”.

Det er min tanke at denne klub på sigt skal danne rammer, ikke kun for danske Influencers og Bloggere. Den skal også laves på de markeder, vi gerne vil indtrænge på sigt med vores kunstnere i front. Det skal være en win-win at være en del af klubben!

Vores første Ambassador Club Nijenkamp arrangement, bliver afholdt på ferniseringsdagen med Sussi Trampedach den 15. november. Klubben bliver inviteret til en pre-opening. Se eventen for publikum her >>>

Jeg håber, at med skabelsen af denne klub, vil Galleri Nijenkamp få et endnu stærkere brand, som et anderledes og kreativt galleri, hvor alt kan ske.

Kærlig hilsen Line