Artpusher udstiller i Galleri Nijenkamp i 2019

Velkommen til Artpusher

Jeg vil gerne byde et stort velkommen til Artpusher, som nu er repræsenteret i Galleri Nijenkamp.

Det er en stor ære, at Artpusher har valgt at sige Ja tak til en udstilling hos os, når han ikke har haft en udstilling i Danmark siden 2012, og ikke er repræsenteret i andre gallerier i Danmark.

Artpusher vil have fernisering i galleriet fredag den 22. marts 2019 fra kl. 17:00-20:00, og udstillingen er åben for alle.
Der vil være min. 10 originale værker at se på udstillingen.
Udstillingen varer indtil den 5. maj 2019.

Artpusher i Galleri Nijenkamp

Artpusher
"Christiansborg Slot"
Olie på lærred
73 x 112 cm

Udstillingen er helt speciel, fordi den vil være bygget op omkring København, hvor Artpusher er fra. Værkerne vil slutte i Odense, hvor udstillingen skal være hos os. Storytellingen i værkerne er helt exceptionelle og vi glæder os, til at åbne udstillingen til marts.

Artpusher er repræsenteret flere steder i verden - blandt andet i Hamborg og London.
Han har haft udstillinger sammen med nogle af verdens største nulevende kunstnere, som Damien Hirst, Banksy og Mr. Brainwash, og har altså nu valgt at få en udstilling hjemme i Danmark, hvor alle i hjemlandet kan se hans værker samlet under en dansk fortælling.

Artpusher er en kunstner, som ikke er bleg for at udtrykke sine politiske holdninger, og meninger omkring finanskriser og andet.
Han blev endda udvist fra USA under finanskrisen 06, hvor han brændte 10.000 1Dollar sedler af i protest.
Han er en af de kunstnere, som oftes bliver blokeret på de sociale medier, grundet hans indhold i værkerne og så har han da også lige solgt et værk til selveste P. Diddy i sin tid.

En fantastisk dygtig kunstner, som arbejder på et ekstrem højt teknisk niveau og en detaljegrad som man skal lede længe efter hos en kunstner.

Artpusher i Galleri NIjenkamp

Artpusher
"Nyhavn"

Olie på lærred
105 x 160 cm 

 

Er du virksomhedsejer?? 
Så kan du trække kunsten fra.... 

Kunst er for alle - for privatpersoner i alle aldre og virksomheder. Der er mange årsager til at købe kunst til din virksomhed. - Måske du gerne vil investere i kunst, og du starter med at hænge det op på dit kontor på arbejdet, det kan være at du har en passion for kunst privat og gerne vil berige dine medarbejdere med kunst på væggene. Årsagerne kan være mange.

SKAT HAR VALGT AT TILGODESE VIRKSOMHEDER, SOM ØNSKER AT KØBE KUNST OG HAR DERFOR LAVET SÆRREGLER I SKATTEREGLERNE, SOM GIVER VIRKSOMHEDER MULIGHEDEN FOR AT FRATRÆKKE KUNSTKØB.

Reglerne er således; Det skal være originale kunstværker, såsom malerier, skulpturer, grafik, fotokunst, installationskunst mm. Det du som virksomhedsejer skal bemærke, er at der er stor forskel på om kunstværket hænges op på væggen eller om det kan integreres, som en del af bygningen. Hvis dit nye kunstkøb skal hænges op, kan det fratrækkes fuldt ud i skat, dog må prisen pr. værk ikke overstige 13.200 DKK.

Er købsprisen højere end 13.200 DKK pr. værk kan kunstværket afskrives efter saldometoden med op til 25 pct. om året. Denne regel omfatter følgende kunstværker; Original værker, købt som et førstegangskøb dvs. direkte fra et galleri, som har værket i kommission eller fra kunstneren selv. Er det et grafisk værk, skal det være nummeret og signeret af kunstneren og fremstillet i et begrænset oplag. Bemærk at kunstværkerne IKKE må være købt af en kunstner, som er i familie med virksomhedens ejer.

Kærligst Line
// Gallerist