Hvorfor skal jeg møde op til en kunstners fernisering??

Fernisering - Derfor Skal Du Komme

I dette indlæg vil jeg sætte fokus på, hvorfor du skal sætte kryds i kalenderen til ferniseringer, og hvad det fede ved en fernisering er. En fernisering, er en dag eller aften, hvor kunstneren bag kunsten personligt er til stede. 

Det Får Du Ud Af At Komme Til En Fernisering

Hvad får du ud af at dukke op til selve ferniseringen? Du kommer til at møde kunstneren, og kan stille alle de spørgsmål du brænder inde med omkring kunstneren som person, og de værker kunstneren udstiller. Hvad er historien bag værkerne, hvem er kunstneren, hvad er baggrunden for netop den udstilling, kan være nogle af de spørgsmål, som du brænder inde med. Du vil være en af de første, som kommer til at se udstillingen, og hvis du går med tanker om at købe et værk, så har du her muligheden for at være ”førstevælger”.

Fernisering - Lav en Oplevelse Med Venner & Familie

Udover dette, er det et arrangement hvor du kan invitere dine venner eller familie med, og I kan få en hyggelig og forhåbentlig fed og anderledes oplevelse.  Den næste fernisering vi har i galleriet, er af kunstner Sussi Trampedach. Mange er allerede fans af hendes kunst, men ofte kender man ikke så meget til personen bag kunstværkerne, og her har du en mulighed for at komme helt tæt på og møde den kunstner, hvis værker du bare synes er for fede.

fernisering - galleri nijenkamp - blog

Da jeg i 2013 havde den første soloudstilling med Sussi var alle værkerne udsolgt på under en time, og folk stod i kø ud på vejen - det var startskuddet på Sussis karriere, og der kom ventelister på værker 2 år i fremtiden. Da jeg startede galleriet igen i foråret 2018, var den første udstilling igen med Sussi, hvor alle værkerne blev udsolgt.

Ny Fernisering Med Papirsværker Af Sussi Trampedach

Denne gang åbner vi dørene til et helt nyt univers, nemlig et nyt medie. Sussi har aldrig før haft en udstilling med udelukkende papirsværker, og det glæder vi os meget til at se, hvordan går. - Vi har en forventning om, at mange dukker op til ferniseringen, og sidder du med tanker om, at et papirsværk fra hende kunne være fedt at have hængende derhjemme, så vil jeg helt klart anbefale dig at dukke op til ferniseringen.

fernisering - galleri nijenkamp - blog

Jeg håber du er blevet fristet til, nu at deltage i ferniseringer på gallerierne, og at vi måske ses den 15. november fra 17:00 - 20:00 i galleriet til Sussis fernisering. Du kan læse mere checke ud her og også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er sikker på at få datoer og invitationer til ferniseringer HER

Kærlig hilsen

Line // Gallerist Galleri Nijenkamp