Kunsthandelen Som vi Kalder Collectors List

Collectors List

Ofte har gallerier også en kunsthandel, nogle steder er den synlig reklameret med, og andre steder er det noget du som kunde, skal vide er der.

I Galleri Nijenkamp er der en galleri-del, hvor vi har kunstnere direkte tilknyttet og værker i kommission. Men vi har også en kunsthandel-del, som jeg har valgt navnet Collectors List til.

Collectors List - altså en liste hvor private samlere kan sælge deres værker.

Collectors List - Galleri Nijenkamp - Egil Jacobsen

Årsagen til at vi har en kunsthandel er, at vi på den måde også kan sælge og formidle værker af alle andre kunstnere, i princippet er alle døre åbne i denne afdeling, og på den måde kan vi varetage meget forskelligt kunst, som ikke kun kommer fra vore egne kunstnere i galleriet.

Hvor kan du købe kunst?

Du har lige nu valgmulighederne for at købe original kunst på et galleri, direkte fra en kunstner, på et auktionshus eller i en kunsthandel. Der er fordele og ulemper ved alle valg, det er ofte et spørgsmål om, hvilken slags kunst du leder efter, og om du gerne vil inspireres i et galleri, eller du går efter en bestemt kunstner, eller sågar en bestemt periode mm. I vores kunsthandel, Collectors List, kan du både være køber og sælger.

Som sælger:

Kan du henvende dig direkte til mig, med henblik på at sælge et af dine kunstværker. Jeg tager gerne et kig på alt, så længe det er over værdien 10.000 DKK. - Hvis du ikke har nogen idé om, hvad du ligger inde med, så vil jeg klart anbefale dig at gå på et auktionshus, da de typisk kan varetage værker fra 500 DKK og opefter.

Collectors List - Galleri Nijenkamp

Ved du derimod hvem kunstneren er på dit værk, og har du selv købt det i sin tid til en værdi over 10.000 DKK, finder vi sammen en realistisk salgspris og det kommer til salg inde på Galleri Nijenkamp´s hjemmeside under Collectors List, hvor potentielle købere kan se værket online og forespørge en besigtigelse fysisk. Se den HER>>>

Jeg tager 15% ved et salg, og så tillægges der Copydan på kunstværket.

Som køber:

Har du alle muligheder for at lede efter dit nye kunstkøb. På Collectors List kan du se, om der er nogle værker, som du er interesseret i og så vi finder sammen ud af det praktiske derfra. Du kan også komme med en forespørgsel, hvor du kan være så konkret som du vil. Jeg arbejder tæt sammen med nogle private storsamlere, og kender til mange konkrete kunstværker i samlerhjem. Derfor kan du altid forespørge både kunstner, størrelse, periode, motiv og prisniveau. Er det en kendt kunstner du forespørger, vil jeg formentlig kunne finde noget der passer til dine krav, og hvis ikke så kan jeg guide dig til et sted, hvor du kan finde dit ønskede kunstværk. De fleste forespørgsler ligger på en bestemt kunstner og et prisniveau. - Og så ser jeg, hvad jeg kan finde frem, hvorefter du kan træffe en beslutning.

Collectors List & Store Private Samlere

Når der handles med store private samlere, vægter jeg anonymitet meget højt, og ønskes dette fra en sælger, respekteres dette fuldt ud. Som køber vil du først modtage fotos af værket, hvorefter du får et prisniveau, størrelse og årstal, og godkender du denne, så modtager du den konkrete pris. På den måde ikke går ud over sælgerens kunstværk, hvis sælger beslutter sig for at sælge det et andet sted på et senere tidspunkt. Der kan være tale om kunstværker for flere 100.000 DKK, som enten kan stige eller falde i pris senere hen alt efter markedet på kunstneren, så derfor vil altid være en pris lige nu og her.

Collectors List - Galleri Nijenkamp

Collectors List - Galleri Nijenkamp

Du kan allerede nu gå ind på vores Collectors List side og kigge løs på de værker, som er offentligt til salg, ellers du er velkommen til at kontakte mig såfremt, at du enten ønsker at sælge et værk eller komme med en forespørgsel.

Du finder siden HER >>>

Kærlig hilsen Line

// Gallerist

Galleri Nijenkamp