Rasmus Rinhack - Nyt & Spændende Univers

Rasmus Rinhack

Jeg har et stykke tid nu haft øje for værker af Rasmus Rinhack, specielt hans værker på træplader. Hans univers fascinerer mig, og jeg føler mig personligt draget imod det. For mig er det et univers, som er ekstremt velovervejet og nørdet, men også på en vildt befriende måde, let og der er plads til fantasien.

Rasmus Rinhack - Galleri Nijenkamp - Art Blog

Rasmus Rinhack & Værker På Træplader

Når jeg først betragter Rasmus’ nyeste værker på træplader, kan jeg godt lede mine tanker hen på et lidt dystert univers, men som jeg ser dybere ind i værket emmer det af muligheder ud over horisonterne, en tryghed bag trægitteret. Jeg føler mig helt rolig i værkerne, og bliver glad af at se på ”lyskæderne” med olie. Rasmus er uden tvivl en stor historiefortæller, men der er plads til beskuerens egen opfattelse og fantasi. 

På Besøg Hos Rasmus Rinhack

Jeg besøgte Rasmus i hans atelier for nogle dage siden, og fik to af de omtalte to træværker med hjem til galleriet. Vi talte om hans proces, hans egen fortælling af værkerne, og dét jeg bed mærke i var at Rasmus stadig kunne stå og blive lidt forundret og fascineret af hans egne historier, som værkerne indeholder. Hans medie var overvejet, men ikke hans univers - det opstod på en fin og meget kunstnerisk vis. Rasmus er mest kendt for sine blæk og papirsværker, men jeg synes personligt at træværkerne kan noget helt andet. Der er så mange forskellige materialer i et værk, både collager, ingeniørtegninger fra 1930’erne, olie og andre materialer er at finde på træværkerne.

Rasmus Rinhack - Galleri Nijenkamp - Art Blog

Rasmus Rinhack - Galleri Nijenkamp - Art Blog

Disse to værker af Rasmus er nu at finde i galleriet - er du interesseret i at høre mere om de enkelte værker, så kontakt mig gerne på info@gallerinijenkamp.dk

Kærlig hilsen Line

// Gallerist Galleri Nijenkamp

Læs mere om Galleri Nijenkamp HER>>>

PS: Hold dig opdateret og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder >>>