Susan Bach Andersen - Et Bronzeunivers

Susan Bach Andersen - Bronzeunivers

Susan Bach Andersen var en af vores bronzeskulptører, som også var en del af Galleri Nijenkamp tidligere. Vi er meget glade for at have hende med på holdet igen.

Susan arbejder primært i to stilarter - Hun har de kendte ”Happy Sisters”, som er små frodige kvinder, i alle hverdagens sjove afskygninger og situationer. De er humoristiske, glade og fylder en med kærlighed.

Nu Er De Også Kommet ”On The Rocks”

  Susan Bach Andersen - "Happy Sisters on the rocks" MEDITATION

Susan Bach Andersen - "Happy sisters love and rolling pins"

Messenger Kvinderne

Og så har hun Messengers kvinderne, som er fuldstændig en kontrast til ”Happy Sisters”, da de er ædle i udtrykket, enormt lange slanke ben, med rene klare budskaber. Størstedelen har sten, krystaller eller glaskugler, som giver Messengers en ekstra dimension til udtrykket, fordi de indeholder ofte farver. De har alle symboler og eller ord på, hvor budskaberne ligger i. I de nye Messengers er det budskaber som, Heal, Courage, Peace, Yes osv., som er fremtrædende.

Susan Bach Andersen - "Messenger - Magic"

Jeg har spurgt Susan, hvad hendes tanker omkring at lave Messenger kvinderne var i sin tid.

”Da jeg lavede den første højbenede figur, da gik det op for mig, at det jeg søgte, var et udtryk som havde lige dele elegance og sårbarhed og styrke. Jeg søgte den menneskelige statur, som udviser noget sårbarhed og yndefuldt, men bevarer stadig en styrke og kraft. Det var egentligt en leg med overdemissionerede ting i kroppen".

Nye materialer introduceres af Susan Bach Andersen

Skulpturen ”Into the blue”, er en transformation fra en ren bronze skulptur til en ny slags skulptur, fyldt med bronze, glas og plexiglas. Skulpturen handler om en transformation, når man forvandler sig.

Glasset i skulpturen giver en dybde, som der ikke kun kan skabes i bronze, så derfor har Susan følt sig tiltrukket af at bringe de nye materialer i spil.

Susan Bach Andersen - Messenger transformation "Into the blue"

Susan Bach Andersen - Messenger transformation "Into the blue"

Vi har flere skulpturer inde af Susan Bach Andersen i øjeblikket, så kom ud og se dem live i åbningstiden, eller ring og lav en aftale.

Kontakt information finder du her >>>

Tag et smugkig her >>>

Kærligst Line

// Gallerist Galleri Nijenkamp