Værk af Birgitte Evelyn i Collectors List

Et enkelt værk af kunstner Birgitte Evelyn er nu inde i Collectors List

 Birgitte Evelyn - Collectors List

Titel: The Corset
År: 2013
Medie: Akryl på lærred
Størrelse: 120 x 90 cm
Pris: 14.800 DKK / 1.973 Euro

Vi har lige nu dette værk inde i Collectors List af kunstner Birgitte Evelyn

Evelyn har tidligere været tilknyttet galleriet i 2013, hvor dette værk blev handlet. Det har siden hen hængt hos en kunde, som nu desværre ikke har plads til det længere grundet flytning.
Dvs. dette værk er nu til salg i kunsthandlen Collectors List, og kan ses i galleriet efter aftale.

Læs her lidt om Evelyn og hendes kunst

"Kunstneren som er dedikeret til erotisk kunst, Birgitte Evelyn, har altid været fascineret af menneskekroppen.
Og kvinderne på Birgitte Evelyns erotiske malerier er netop meget feminine. Kvindekroppen fungerer som en katalysator for nydelse og lyst, og Evelyns erotiske værker afspejler den intense sensualitet og erotik, som kan opstå i spændings feltet mellem mennesker. Billederne er som en kinesisk æske, hvor motivet giver næring til en tanke, der igen puster til fantasien.
Det feminine aspekt er i centrum, og Birgitte Evelyn har igennem en årrække skabt en unik figurativ udtryksform, som giver et indblik i kvindens lystunivers. Manden er i billederne ofte mere tilbagetrukket end kvinden, men i høj grad nærværende. Det gennemgående indtryk af manden er ofte anonymiseret, uden hår på hovedet, af og til også uden ører.
Figurer og stemninger findes i grænselandet mellem fantasi og virkelighed, hvor lysten og sensualiteten bliver skildret i alle dens facetter. Ofte er det den inderlige kærlighed, der bliver levendegjort, undertiden tilsat et stænk råhed eller humor, og helhedsindtrykket er livsbekræftende vitalitet."

Kontakt mig direkte på info@gallerinijenkamp.dk, for at se værket i galleriet. 

Kærligst Line
// Gallerist