Fortsæt til indhold

Sussi Trampedach

Sussi Trampedach er datter af den kendte kunstner Kurt Trampedach og den prisbelønnede børnebogsillustrator og forfatter Dorte Karrebæk Dalgaard.
Et så kunstnerisk frugtbart miljø har givet sat sig sine spor; men Sussis unikke formsprog udspringer tydeligvis fra en kilde, som hverken gener eller indlæring er herre over.

Se tidligere værker af Sussi Trampedach her
eller vores Sussi Trampedach plakater.

 

Galleri Nijenkamp & Sussi Trampedachs samarbejde omkring nye værker er ophørt, men på denne side tilgodeser vi de kunder, som skulle have et ønske om at afvikle deres værker. 

Sussi Trampedach

No. 131 + No. 132
Mixed medie på lærred
130 x 100 cm x 130 x 100 cm 
Årstal 2023
DKK 104.000,- samlet

Værker er til salg for privatkunde

Sussi Trampedach

Mixed medie på lærred
140 x 200 cm 
DKK 69.000,-

Værk til salg for privatkunde - bud modtages

Sussi Trampedach

No. 43
Mixed medie på lærred
100 x 130 cm 
Årstal 2018
DKK 52.000,-

Værk til salg for privatkunde - bud modtages 

Sussi Trampedach

No. 128
Mixed medie på lærred
100 x 58 cm 
Årstal 2023
DKK 32.000,-

Værk til salg for privatkunde - bud modtages 

Sussi Trampedach

Litografi edition /30
54 x 78 cm 
Årstal 2022
DKK 3.800,- løsblad

Om Sussi Trampedach

Sussi Trampedach arbejder på lærreder, hvorpå der først lægges en Veronaglitt-masse, som slibes efter tørring. Derefter bliver figuren eller figurerne skitseret op, hvorefter selve maleprocessen med akrylmaling begynder. Så lægges bladsølv, guld og kobber på, og til sidst får værkerne lak på udvalgte steder, hvilket giver billederne en elegant, tindrende glans.

Sussi fortæller selv, at hun oplever mennesker som forfinede dyr, med de samme drifter og behov som verdens fauna. At hendes figurer er ofte mennesker med dyriske træk, klædt i smukke gevandter, er ikke nogen tilfældighed.
Sussi Trampedach beskæftiger sig nemlig også med mode og tøjdesign, og der er inspiration at hente i de glittede modemagasiner. På lærredet bliver det til glamour på meget højt plan med en udfordrende, begavet drejning.

Sussi Trampedachs værker rummer mange modsætninger.
Kærlighed og had, magt og afmagt, usikkerhed og angst er bare nogle af de følelser, Sussi Trampedach forsøger at illustrere.
Hun gør det på sin helt egen måde, hvor outputtet bliver en provokerende, mange-facetteret skønhed.
Selv om hendes værker på ingen måde virker tuttenuttede, er der en fandenivoldsk umiddelbarhed, der er særdeles indtagende. 

Køb Sussi Trampedach reproduktioner her

Back to top