Fortsæt til indhold

Sussi Trampedach

Sussi Trampedach er datter af den kendte kunstner Kurt Trampedach og den prisbelønnede børnebogsillustrator og forfatter Dorte Karrebæk Dalgaard. Et så kunstnerisk frugtbart miljø har givet sat sig sine spor; men Sussis unikke formsprog udspringer tydeligvis fra en kilde, som hverken gener eller indlæring er herre over.

Se tidligere værker af Sussi Trampedach her eller vores Sussi Trampedach plakater.

 

Sussi Trampedach

Unika / Bemalet tryk
65 x 87 cm 
DKK 11.500,- inkl. 70% UV museumsglas + sort lakramme

Sussi Trampedach

Litografi edition /30
54 x 78 cm 
DKK 3.800,- løsblad

Ønsker du at modtage Sussi Trampedach portfolio og se værker til salg?

Kontakt os via formular

Om Sussi Trampedach

Sussi Trampedach arbejder på lærreder, hvorpå der først lægges en Veronaglit-masse, som slibes efter tørring. Derefter bliver figuren eller figurerne skitseret op, hvorefter selve maleprocessen med akrylmaling begynder. Så lægges bladsølv, guld og kobber på, og til sidst får værkerne lak på udvalgte steder, hvilket giver billederne en elegant, tindrende glans.

Sussi fortæller selv, at hun oplever mennesker som forfinede dyr, med de samme drifter og behov som verdens fauna. At hendes figurer er ofte mennesker med dyriske træk, klædt i smukke gevandter, er ikke nogen tilfældighed. Sussi Trampedach beskæftiger sig nemlig også med mode og tøjdesign, og der er inspiration at hente i de glittede modemagasiner. På lærredet bliver det til glamour på meget højt plan med en udfordrende, begavet drejning.

Sussi Trampedachs værker rummer mange modsætninger. Kærlighed og had, magt og afmagt, usikkerhed og angst er bare nogle af de følelser, Sussi Trampedach forsøger at illustrere. Hun gør det på sin helt egen måde, hvor outputtet bliver en provokerende, mange-facetteret skønhed. Selv om hendes værker på ingen måde virker tuttenuttede, er der en fandenivoldsk umiddelbarhed, der er særdeles indtagende. 

Køb Sussi Trampedach reproduktioner her

Back to top