Fortsæt til indhold

Hvorfor skal jeg møde op til en kunstners fernisering?? 

I dette indlæg vil jeg sætte fokus på, hvorfor du skal sætte kryds i kalenderen til ferniseringer, og hvad det fede ved en fernisering er.

En fernisering, er en dag eller aften, hvor kunstneren bag kunsten personligt er til stede, det er en åbning af en ny udstilling og generelt et fedt arrangement at deltage i. 

Hvad får du ud af at dukke op til selve ferniseringen?

Du kommer til at møde kunstneren, og kan stille alle de spørgsmål du brænder inde med omkring kunstneren som person, og de værker kunstneren udstiller.

Hvad er historien bag værkerne, hvem er kunstneren, hvad er baggrunden for netop den udstilling, kan være nogle af de spørgsmål, som du brænder inde med.

Du vil være en af de første, som kommer til at se udstillingen, og hvis du går med tanker om at købe et værk, så har du her muligheden for at være ”førstevælger”, medmindre andet er oplyst. 

Udover dette, er det et arrangement hvor du kan invitere dine venner eller familie med, og I kan få en hyggelig og forhåbentlig fed og anderledes oplevelse. - En oplevelse, som ikke kommer ret ofte med samme kunstner i fokus.

(Foto af Galleri Nijenkamps første fernisering den 30.03.2013 med kunstneren Jacob Herskind.)

(Foto af Galleri Nijenkamps første fernisering den 30.03.2013 med kunstneren Jacob Herskind.)

Back to top